Lokalarkivet for Arnborg sogn

Lokalarkivet for Arnborg sogn i Hjemstavnshuset Gl. Skarrildvej 28

Lokalarkivet for Arnborg sogn lukker for vinteren fra 15 sep. 2017 til 1 maj 2018, men al henvendelse omkring arkivet  kan ske til Grethe Clausen.  Mobil 25147983.

Hilsen lokalarkivet v/Grethe Clausen

Gadegårdsvej 50A Herning.

Gårdbogen fra Arnborg

Gårdbogen fra Arnborg kan nu købes på Saxo.dk, den bestilles, betales og leveres til adressen: Den kan bestilles med indbinding Hardcover pris ca. 359 dkk, eller med paperback pris ca. 300 dkk.

ved spørgsmål ring på tlf: 25147983

Billeder fra Arnborg

   

 

 

Billederne her er set fra gården "Gammelgård og Mejeriet, og den gamle Smedie med selvbinderen 

Lokalarkivet for Arnborg sogn er et lille arkiv, som har adresse i Hjemstavnshuset, hvor vi samler dokumenter fra gamle dage og i dag, bl.a. billeder af gårde, personer, gamle skøder, protokoller fra Arnborg sogn, hvis ikke vi må få dokumenter el. billeder scanner vi det gerne og afleverer igen.
Vi skriver gårdhistorier, vi kan give oplysninger om meget fra sognet, men vil gerne høre mere, hvis der er noget at fortælle om sognet fra gamle eller nutidens dage. Vi har gamle billeder som vi gerne vil have sat navne på, især konfirmationsbilleder og skolebilleder. Vi har meget materiale som Kjerstein Gregersen har skrevet om området "Green", og slægterne fra Green, det er sådan noget vi gerne vil føre videre i sognet.